Ihanteellinen kohde kokousjärjestäjälle

Kokouspaikkana Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylän merellinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella tekee siitä ihanteellisen kohteen kokouksille ja tapahtumille. Helsingistä saavut Naantaliin vain puolessatoista tunnissa ja Turku lentokenttineen on vajaan puolen tunnin päässä. Meiltä löytyvät myös tilavat paikoitusalueet. Tarvittaessa kuljetus voidaan järjestää Turun keskustasta vaikkapa vesiteitse.

Kokoustiloja löytyy intiimeistä kabineteista aina 450 hengen Ballroom-saliin. Majoitushuoneita on 251, mukaan lukien upeat sviittihuoneistot. Kokous- ja tapahtumajärjestäjille Naantalin Kylpylä tarjoaakin monipuolisia mahdollisuuksia kokous-, ravintola-, majoitus- ja wellness-palveluista aina monipuoliseen viihde- ja aktiviteettitarjontaan.

Kokoustilat »

Majoitus »

ballroomBallroom on monipuolinen tila, joka soveltuu kokouksien ja messujen lisäksi bankettien ja tanssiaisten järjestämiseen. Tilaan mahtuu jopa 450 juhlijaa!

”Naantalin Kylpylän ammattitaitoinen ja ystävällinen myyntipalvelu, erinomainen kokouspalvelu ja upeat ja toimivat puitteet luovat hienon kokonaisuuden valmennusten ja valmennusohjelmien järjestämiselle. Päivien oheisohjelmat järjestyvät esim. kuntonyrkkeilyn, lenkkeilyn tai ihan vaan Suomen hienoimmasta kylpylästä nauttimisen merkeissä. Suosittelen lämpimästi Naantalin Kylpylää niin valmennusten kuin kokousten järjestämiseen”

”Olemme vuosien varrella järjestäneet Naantalin Kylpylässä monia seminaaritilaisuuksia. Sekä pienemmät koulutukset että suuret tilaisuudet näyttelyineen ovat onnistuneet hienosti – kiitos ammattitaitoisen henkilökunnan. Huoneet on remontoitu kauniisti ja kylpyläosastolla voi rentoutua päivän päätteeksi. Suosittelen Naantalin Kylpylää tapahtumien pitopaikaksi. Itse annan kymmenen pistettä!”

”Olemme käyttäneet Naantalin Kylpylää jo liki parikymmentä vuotta koulutustilaisuuksiemme paikkana. Siellä kokouspalvelut pelaavat loistavasti ja ruoka saa joka kerta kiitosta osallistujilta. Yöpyville kurssilaisille löytyy ohjelmaa myös illaksi niin kylpylästä, kauniista ympäröivästä luonnosta kuin Naantalin keskustan ranta-alueeltakin.”