Luonnollisesti meren äärellä

Kokouspaikkana Ruissalo

Ruissalon Kylpylä sijaitsee luonnonkauniilla Ruissalon saarella, keskellä luonnonpuistoa. Spa- ja hoito-osaston sekä tasokkaiden kuntoutuspalveluiden lisäksi tarjoammekin ihanteellisen ympäristön ulkoiluun. Tapahtumajärjestäjille tarjolla on useita tiloja merinäköaloin, grillikota meren rannalla ja esimerkiksi viihtyisä takkahuone kellarikerroksessa. Talvella kokoustauolla voikin vaikkapa pulahtaa avantoon ja jatkaa iltaa takkatulen lämmössä!

Turku lukuisine tapahtumineen ja kulttuuririentoineen kutsuu vaikkapa päiväretkelle – linja-auto kulkee Kylpylän edestä ja vesiteitse pääsee suoraan Turun keskustaan Aurajokea pitkin.

Kohteesta löytyvät luonnollisesti monipuoliset ravintolapalvelut sekä 171 hotellihuonetta, joista 43 on uusia, tyylikkäitä ja tilavia minisviittejä Kylpylän korkeatasoisessa uudisosassa. Lisäksi vuokrattavissa on huvilahuoneisto Villa Marina Ruissalon vierasvenesatamassa, aivan Kylpylän rannassa.

Katso esite kokoustiloistamme »

 


Ruissalossa voit järjestää rosvopaistikokouksen. Perinteisen rosvopaistin valmistaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Koko päivän kestävä valmistus tehostaa kokousta ja yhteishenkeä erinomaisella tavalla.

slide-liikunta
Ruissalon ihanteellista sijaintia luonnonkauniilla saarella, merimaisemissa ei kannata jättää hyödyntämättä – aamulenkki, kävelevä kokous, frisbeegolf, veneretki…vaihtelua ja ikimuistoisia kokemuksia tapahtumaasi!

”Olemme jäjestäneet useita koulutustilaisuuksia Ruissalon Kylpylässä. Uudet kokoustilat ovat ajanmukaiset ja mieli lepää jo sinne ajellessa.”