Valtavasti vaihtoehtoja

Herkulliset tarjoilut

Aamiaiset, alkumaljat, välipalat, brunssit, luncheonit, dinnerit, tapakset ja yömyssyt… Kylpylöistämme löydät sopivan vaihtoehdon joka tilanteeseen! Pöytä voidaan kattaa ravintolaan, kahvilaan, allasbaariin, terassille, vaikka laiturille. Voit myös yhdistää tapahtumaasi illallisen nostalgisella Naantalin Kaivohuoneella. Myös Turku tarjoaa useita vaihtoehtoja: illasta Aurajoen rannalla sijaitsevassa Pinellassa, yhdessä maamme vanhimmista ravintoloista tai lounasta Logomo Kitchenissä tutustuen samalla Turun maineikkaaseen tapahtumakeskukseen.

Naantalin Kylpylässä voit tehdä kiehtovan makumatkan maailmanluokan gourmet-keittiöistä aitoihin thai-erikoisuuksiin. Tarjontaa löytyy viihtyisästä Tammikellari-perheravintolasta fine-dining-kulttuuria edustavaan, Chaîne des Rôtisseurs -kilvinkin palkittuun Le Soleil -ravintolaan. Kylpylästä löytyy mm. myös kahvila, viinikellari ja oma leipomo, Sunborn Bakery.

Naantalin vanhassa kaupungissa idyllinen vaihtoehto on myös historiallinen Naantalin Kaivohuone.

Kokous- ja tapahtuma-asiakkaamme voivat istahtaa johonkin Kylpylän ravintoloista, nauttia buffet- tai à la carte -tarjoilusta tai smoothieista altaan reunalla. Luonnollisesti voimme räätälöidä ryhmälle yksilölliset ruokailuvaihtoehdot niin aamiaiselle, kokouskahveihin, alkumaljoihin, lounaisiin, teemaillallisiin tai eväsretkiin.

UUTTA! Kokoustilojen välittömässä läheisyydessä on katettuna delipöytä, jossa aamu- ja iltapäiväkahvittelu onnistuu joustavasti juuri teidän aikataulunne mukaan. Delipöytä sisältyy peruskokouspaketteihimme. Tutustu delipöydän antimiin »

Ravintoloihimme voit tutustua täällä » 

Viinikabinetti

Tunnelmallinen Viinikabinetti on täydellinen paikka kokouksen jälkeiselle verkostoitumiselle viinilasillisen ääressä tai sommelierin ohjaamaan viinipruuvin lomassa. Kabinetissa voit myös maistella herkullisia juustoja tai valita viinin valmiiksi illallista varten.

Ruissalon Kylpylän ravintoloista aukeavat näyttävät näkymät merelle. Merisalin herkulliset buffetaamiaiset, lounaat ja päivälliset ovat jo käsite, à la carte -listalta löytyy keittiömestarin suosikit, joita iltaisin voi nauttia elävän musiikin ja tanssin parissa.

Kylpylän aulassa on viihtyisä kylpyläkahvila, jonka yhteydessä on kesäisin aurinkoinen, iso kesäterassi. Viidennen kerroksen iso Kapteeninsali on myös oiva vaihtoehto jopa 140 hengelle. Toki tarjoilut loihditaan tarvittaessa myös kokoustiloihin. Voimme myös järjestää ruoan ympärille kokonaisen teemapäivän – miltä kuulostaisi esimerkiksi Rosvopaisti Ruissalossa?

Grillikolo

Grillikololla makkarat paistuvat Airiston aaltojen liplatusta kuunnellen. Katettu tila ja sen keskellä suuri tulipesä takaavat mukavat puitteet nokipannukahveille myös säiden kylmetessä.

Naantalin Kylpylän Thai Gardenin maineikas ja palkittu keittiömestari Manit Poonhiran loihtii uskomattomia makuelämyksiä tuoreista aasialaisista raaka-aineista.

grillipihviRuissalon grillissä valmistuvat myös tirisevät pihvit.