Viihdettä ja virkistystä jokaiseen tapahtumaan

Kylpylässä kokouskin on elämys

Kokous kylpylässä on ainutlaatuinen tilaisuus yhdistää tapahtumaan viihdettä ja virkistystä. Taukojumppa tai joogahetki virkistää seminaarin keskellä, ilta kylpylässä ja spa-hoidoissa rentouttaa pitkän konferenssin jälkeen. Kylpylöiden merellinen ympäristö kutsuu aamulenkille tai kävelevään kokoukseen. Illan vietät mukavasti kollegoiden kanssa verkostoituen ja livemusiikkia kuunnellen. Kokous Kylpylässä on kokonaisvaltainen elämys!

Yhdistä tapahtumaasi osa kylpylöiden monipuolista viihde- ja virkistystarjontaa tai kerro meille omat toiveesi.

Viihteen saralla Naantalin Kylpylä on vertaansa vailla. Kylpylässä soi livemusiikki päivittäin, stand-up-ja musiikkishowt viihdyttävät ja sesongin mukaan järjestetään teemaohjelmaa. Viihdetarjonnasta on helppo valita jotain oman kokouksen oheen, tai voimme kätevästi järjestää myös yksityistilaisuuksia.
Tutustu Naantalin Kylpylän viihdekalenteriin täällä »

Virkistymiselle Kylpylä tarjoaa myös oivat puitteet. Sauna- ja allasparatiisissa unohdat kiireet, spa- ja kauneushoidoissa rentoudut täydellisesti. Kokouksen lomaan on mukava varata vaikka niskahieronta! Aktiivisempi taukovaihtoehto on vaikkapa Zumba-tunti, Nia-tanssi tai jooga-hetki.

Naantalin ympäristöön voi myös tehdä retkiä vesitse tai teitse. Historiallinen vanha kaupunki on tunnelmallinen retkikohde, Naantalin Kaivohuoneella taas illastetaan tyylillä. Naantalia ympäröivät myös kauniit metsä-alueet luonnonpuistoineen sekä ylväät oranssinhehkuiset rantakalliot. Lähistöltä löytyy useampikin golfkenttä, uimaranta ja talvisin hiihtoladut ja luistelureitit myös luonnonjäällä. Suomen toinen hallintokaupunki Naantali viehättää ympäri vuoden!

Railakkaita stand up -keikkoja, vaihtuvia teemaviikkoja ja musiikkiesityksiä – esimerkiksi nämä ohjelmanumerot yhdistät helposti tapahtumaasi, ja verkostoituminen jatkuu vilkkaana myös virallisuuksien jälkeen.

Ruissalossa mieli virkistyy jo kauniille saarelle saavuttaessa. Kylpylä sijaitsee luonnonpuistoalueella, ja sitä ympäröivät meri, vanhat tammilehdot, laidunmaat, upeat rantakalliot ja luontopolkujen kattava verkosto.

Ulkoilun ohella Ruissalon erityinen vahvuus on myös vuosikymmenten kokemus kuntoutustoiminnassa – taukojumppa, erilaiset luennot, kehonkoostumusmittaukset ja muut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät palvelut ovat helposti saatavilla. Myös sisäliikuntatarjonta on runsas aina vesipyöräilystä kahvakuulaan. Uusimpina aktiviteettitarjontaamme on tullut luonto- ja tuolijoogaa. Ruissalon Kylpylä onkin ainutlaatuinen vaihtoehto esimerkiksi TYHY-päivän järjestämiseen, kun kohteena on Turku ja Turun seutu.

Luonnollisesti myös kylpylän lämpimät altaat, oma ranta ja hoito-osaston palvelut rentouttavat ja virkistävät kokoustajia. Kylpylästä löytyvät myös laadukkaat ravintolapalelut, ja erikoisempiakin ruokailuvaihtoehtoja ryhmille, kuten kokonainen Rosvopaistipäivä montunkaivuusta noutiovalvojaisiin.

Tiestikö muuten, että Ruissalon Kylpylä on yksi Turun vilkkaimmista keikkapaikoista? Viihdettä löytyy moneen makuun – pianomusiikkia, tansseja, karaokea… Kylpylän viihdekalenteriin voit tutustua täällä. Voit myös ehdottaa kokonaan omaa ohjelmanumeroa tapahtumaasi.

Nokkapannukahvit Grillikololla, patikointi luonnossa  ja lopuksi virkistäytymistä Kylpylän sauna- ja allasosastolla – järjestä täydellinen TYHY-päivä tai tuo kokoukseen reilu annos henkistä ja fyysistä hyvinvointia.