AJANKOHTAISTA:

Naantalin Kaivohuoneen kevät lähestyy

Naantalin Vanhankaupungin kuningatar, Kaivohuone, on rakennettu vuonna 1868 ja jo silloin erilaiset tanssiaiset, musiikki- ja viihdetilaisuudet kuuluivat Kaivohuoneen ohjelmaan. Aivan kuten ne kuuluvat edelleenkin, vuonna 2005 remontoidussa talossa järjestetään kauden mittaan lukuisia yksityistilaisuuksia, häitä ja perhejuhlia, unohtamatta legendaarisia, eturivin artistien keikkoja joita on ohjelmistoon tulossa jälleen kesällä 2024.

Kaivohuoneen monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisiin yritystilaisuuksiin. Tiloissa on järjestetty vuosien aikana satoja kesäjuhlia henkilökunnalle tai asiakkaille, yritysten ja yhdistysten merkkipäivien juhlia ja kokouspäivien illallisia. Puitteet ja keittiömme loihtimat tarjoilut sopivat niin juhlaviin illallistilaisuuksiin kuin rentoihin bileiltoihinkin.

Naantalin Kylpylästä on 1,5 km kävelymatka ja meren rantaa mukaileva reitti on upea. Voitte siis erinomaisesti yhdistää yksityistilaisuuden Kaivohuoneella majoitukseen ja kokouspäiviin Naantalin Kylpylässä.

Tarjoiluiden ja tilojen lisäksi autamme mielellämme myös tapahtuman ohjelman suunnittelussa.

Kysy lisää Kaivohuoneen tarjoamista monipuolisista mahdollisuuksista ammattitaitoisilta myyjiltämme:

events@sunborn.fi tai p. 02 44 55 300

Sunborn-tapahtumapaikat