AJANKOHTAISTA:

Ruissalon Kylpylän uusitut huoneet kutsuvat kokousosallistujia

Ruissalon Kylpylässä on entistä upeammat puitteet majoittuvan kokouksen järjestämiselle. Toukokuussa Ruissalon Kylpylään saatiin täysin uusittu huonetyyppi, Nordic Deluxe. 26 täysin uudistettua huonetta sijaitsevat Kylpylän toisessa kerroksessa ja osasta huoneita on upea merinäköala maailman kauneimpaan saaristoon.

Nordic Deluxe huoneiden sisustus on saanut inspiraationsa pohjoisen luonnosta ja on ajattoman skandinaavinen. Kylpyhuoneissa on hemmotteleva sadesuihku ja jokaisessa huoneessa on muhkea king size -parivuode.

Voit tutustua huoneisiin ja kuviin huoneista täällä »

Ruissalon Kylpylässä on avarat ja valoisat kokoushuoneet aina pienemmistä, alle 10 hengen, kokouksista isompiin, sadan hengen kokouksiin. Muuntautuvat kokoustilat toimivat hyvin myös ryhmätyötiloina isompien kokousten yhteydessä.

Osa kokoustiloista sijaitsee 5. kerroksessa ja on varustettu upeilla merinäköaloilla Airistolle. Alakerran kokoustiloissa on suuret ikkunat pihan puolelle.

Kokouspäivälle tehokkaan startin saa hotellin runsaalta buffetaamiaiselta ja laadukkaat kokoustarjoilut läpi päivän pitävät huolen, että osallistujat pysyvät virkeinä. Kokouspäivään kannattaa yhdistää ulkoilua Ruissalon ainutlaatuisessa luonnossa tai käynti viihtyisällä allasosastolla, josta on läpi vuoden kulku mereen.

Ole yhteydessä myyntipalveluumme ja autamme mielellämme räätälöimään juuri teille sopivat kokouspäivät ja suunnitellaan yhdessä kokoukseenne osallistujia innostavia aktiviteetteja.

Soita meille p. 02 44 55 300 tai laita viestiä events@sunborn.fi

Sunborn-tapahtumapaikat