AJANKOHTAISTA:

Työhyvinvointia Ruissalon saarelta

Tiesitkö, että Ruissalon saarella on yli 20 kilometriä luontopolkuja ja Ruissalon lehdot ovat luonnonsuojelullisesti Suomen arvokkain tammimetsäalue?

Upea ja ainutlaatuinen Ruissalon saaren luonto tarjoaakin upeita mahdollisuuksia kevään työhyvinvointipäiviin ja erilaisiin aktiviteetteihin.

Ruissalon Kylpylän omalla piha-alueella on mahdollista järjestää mm. ohjattua frisbeegolfia, grillihetki tai lettujen paistoa Grillikololla, puistojumppaa tai pihaolympialaiset. Ruissalon luontoon voi lähteä tutustumaan myös ohjatulla kävelyretkellä, sauvoilla tai ilman, ohjatulla pyöräretkellä, järjestämällä iltapäiväkahvit Honkapirtillä legendaarisia munkkeja nauttien tai käymällä tutustumassa kasvitieteelliseen puutarhaan. Ruissalon Kylpylän piha-alueella on mahdollista järjestää työhyvinvointipäivä isommallekin porukalle erilaisilla ryhmäaktiviteeteilla.

Ohjelman kruunaa käynti allasosastolla, josta on suora kulku mereen ympäri vuoden.

Ruissalon Kylpylän monipuolisissa kokoustiloissa voit järjestää asiapitoisempaa ohjelmaa tyhy-päivän yhteyteen ja majoituskin järjestyy saman katon alta.

Kysy lisää Ruissalon Kylpylän tarjoamista monipuolisista mahdollisuuksista ammattitaitoisilta myyjiltämme:

events@sunborn.fi tai p. 02 44 55 300

Sunborn-tapahtumapaikat